Общи условия

   

          Ние държим на обратната връзка от нашите клиенти, целта ни е те да са доволни и да ги направим щастливи с нашите продукти. До момента сме зарадвали не една или две дами и сме направили радостни не малко мъже с нашите продукти. Точно, заради това, държим да научим Вашето мнение, след като получите поръчката си и много бихме се радвали да се свържете с нас веднага след като видите продуктите, които сте поръчали. Можете да ни се обадите по телефона - +359879333304 или да ни пишете на имейл - tsvetina@bagforyou.eu, както и да се свържете с нас през социалните мрежи - Instagram и Facebook, а също така може да ни откриете и в  WhatsApp или Viber .


            И тъй като за нас нашите клиенти са особено специални и важни и ние оценяваме това, че те са избрали нашите продукти и сме им безкрайно благодарни за доверието, в случай че артикулът, който сте поръчали дойде при Вас в лош вид (например смачкан, с наранена повърхност или нещо друго, което нарушава цялостта му) или пък се окаже, че не отговаря на това, което сте харесали от снимките или описанието и Вие се чувствате подведени, то тогава ние ще Ви върнем сумата пари, която сте заплатили за него/тях и ще си приберем продукта/продуктите обратно.

  

          Именно, за да не оставате подведени или заблудени, ние сме на Ваше разположение по телефона и имейла, както и на лични съобщения във фейсбук и инстаграм. Можете да ну потърсите и във Viber и Whatsapp. Ако имате нужда да разгледате по - обстойно продукта преди да го поръчате, то ние ще сме много радостни да направим за Вас снимки и клипчета, които ще Ви бъдат изпратени, където е удобно да ги разгледате. 


          Благодарим Ви за доверието !

          Искрено ваши,

          Екипът на "Твоята чанта"